Een persoon met een bril en een pet op, zittend bij een watermassa, houdt een gevangen vis boven een net. Vlakbij staat een busje geparkeerd tegen de achtergrond van weelderig groen gebladerte.

Vangsten van de week!

DE VANGSTEN VAN DEZE WEEK! Hoi wederom sportvissers! Gisteren vroegen we op onze Facebookpagina weer naar jullie mooiste vangsten, en…

DE VANGSTEN VAN DEZE WEEK!

Hoi wederom sportvissers! Gisteren vroegen we op onze Facebookpagina weer naar jullie mooiste vangsten, en er zijn er weer wat mooie ingediend! Toch wil ik met name de witvissers vragen ook eens wat meer in te sturen. De hoofdmoot was immers toch weer roofvis, en Viswereld is er natuurlijk voor álle sportvissers! Dus stuur volgende week ook eens die baksteen-blankvoorn of vloermat van een brasem in! We plaatsen ze meer dan graag! We gaan snel van start.

Een spinnend gevangen snoekbaars voor Jochem op nog geen meter water, en hij kreeg er nog veel meer aan de haak! Geniet ervan Jochem, want met een paar weken is het helaas weer voorbij met snoekbaars op het ondiepe.

Samen met je vader de snoek van je leven vangen: Sander deed het gewoon. Wat een zieke unit Sander! Gefeliciteerd met je PR!

Paula Petiet is nog maar nét terug van het WK vliegvissen in Italië, en ze is alweer absoluut aan het harken op de karper! Wat een beauty van een vis Paula! Kijk eens naar die mega- staart!

Chris Meijer kon het seizoen niet beter beginnen dan met deze spoorbiels! Een duidelijk al afgepaaide grote dame trapte voor Chris een nieuw seizoen af! Gefeliciteerd Chris!

Jelle Zwijnenburg weet de zeelten de laatste tijd prima te vinden! En wat blijft het ook een prachtige vis! Zeker wanneer je die ook nog aan de vaste stok vangt! Dat topelastiek zal zich flink hebben gestrekt op deze ‘doktersvis’!

Een meerval vangen is natuurlijk altijd leuk, maar al helemaal als dat gebeurt op een 18-grams stokje tijdens het verticalen op snoekbaars! Die dril zal wel even hebben geduurd…

Volgende week is er uiteraard weer een vangsten van de week! Plaats jouw foto en verhaal onder het Facebookbericht dat we elke zondagmiddag plaatsen en kom ook op Viswereld met je vangst!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie