Promotieafbeelding voor de Angling International Live-beurs in Boedapest, Hongarije, gepland voor 26-28 september 2024, op HUNGEXPO. Sluit u aan bij enthousiastelingen en experts van over de hele wereld. Mis het niet: schrijf je nu in!

Angling International LIVE Boedapest

EEN GLOEDNIEUWE BEURS! Zoals we allemaal weten gaat het hier in Nederland niet al te best met de hengelsportbeurzen. En…

Person in Gray Jacket Holding Clear Plastic Container

EEN GLOEDNIEUWE BEURS!

Zoals we allemaal weten gaat het hier in Nederland niet al te best met de hengelsportbeurzen. En dat is nog zacht uitgedrukt.. De Visma, ooit een legendarische beurs is al een tijdje niet meer, en ook de hengelsportbeurs in de Jaarbeurs Utrecht heeft de Coronaperiode helaas niet overleefd. Eeuwig zonde, want beurzen zijn natuurlijk een perfecte gelegenheid om elkaar face-to-face te ontmoeten als vakidioten. Zoveel waardevoller dan de vluchtige social media! Er gaat immers niets boven persoonlijk contact. Kennismaken, ideeën uitwisselen, zaken doen en nieuwe initiatieven ontwikkelen: het gaat het beste wanneer je fysiek bij elkaar bent.

Gelukkig springt Angling International

nu in dit ontstane gat, en organiseert zij tegen de geldende stroom in een prachtig live event: Angling International LIVE in Boedapest! Van 26 tot en met 28 september komen in de HUNGEXPO in Boedapest alle spelers uit de internationale hengelsport samen onder één dak, en ook Viswereld is erbij om verslag te doen! Wij lopen over de beursvloer om interviews af te nemen, een sfeerimpressie te geven en natuurlijk een mooi verslag te posten van dit mooie nieuwe initiatief. Volg ons dus voor het laatste nieuws uit de markt, live vanaf de beursvloer in Boedapest 26 tot en met 28 september!

Voor meer informatie, hou de site van Angling International in de gaten!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie