Een persoon knielt op het gras met een grote vis met uitrusting en een emmer in de buurt, omgeven door weelderig groen onder een bewolkte hemel.

Vangsten van de week: meerval en karper in de spotlights!

NIEUWE WEEK, NIEUWE VANGSTEN! Sportvissers! Wederom grote dank voor jullie inzendingen voor onze rubriek Vangsten van de week. Wat zonder…

NIEUWE WEEK, NIEUWE VANGSTEN!

Sportvissers! Wederom grote dank voor jullie inzendingen voor onze rubriek Vangsten van de week. Wat zonder jullie geen Viswereld! En wat was het een rare week! We startten met lekker lenteweer, en eindigen in een soort van herfst! Als ik dit zit te typen slaat de regen tegen de ruiten en is de temperatuur maar 13 graden. Half juni!

Maar dat heeft jullie niet weerhouden om wederom te seinen aan de waterkant, want wat zijn er weer een topvangsten gedaan! Ditmaal zowel spiegelkarper als meerval twee keer in de spotlights, dus we gaan snel van start!

Chris Meijer mocht een behoorlijke partij vis vangen deze week, waaronder deze prachtige snoekbaars! Daar zit geen schubje verkeerd aan Chris!

Joeri Verhoef beleefde een “avontuurtje” in de boot. Noem het maar gerust een avontúúr! Echt een zieke unit! dat smaakt vast naar meer!

Arjen van der Geijn zoekt het meer in de karperhoek deze week, en dat succesvol, ondanks de nog lage temperaturen. Prachtige rijenkarper Arjen!

Paul Breems is natuurlijk iemand die iedereen in de meervalscene wel kent! Weinigen jagen zo fanatiek als Paul op onze grootste inheemse vissoort, en dan volgt het succes vaak vanzelf. Weer een hele dikke bak Paul! Top!

Timo van der Bijl zit in het dagelijks leven vooral veel in bomen. Maar in zijn vrije tijd ook heel graag aan het water. Een tripje deze week leverde deze oogverblindend mooie spiegelkarper op! Prachtige vis Timo!

William was met de jeugd op pad voor een bellyboat-clinic, en er werd vis gevangen! Prachtig hoe jij je inzet voor de nieuwe generatie vissers William! Petje af!

Sander Duivis stapte begin deze week bij mij (Visgids Biesbosch) op, en was de gelukkige om de eerste 90+ snoekbaars dit seizoen aan boord te vangen. Nadat hij vlak daarvoor ook “even” een 1.13 snoek ving. Gouden vishandjes Sander!

Dat waren ze weer voor deze week mensen. Vind jij het ook leuk om met jouw vangst op Viswereld te komen? Post dan jouw mooiste vangst van de week onder ons Facebookbericht dat we elke zondagmiddag plaatsen, of stuur hem in via info@viswereld.nl!

Maak er een mooie (Vis-)week van!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie