Welkom bij Viswereld!

Hét online platform voor de sportvisser!

Viswereld is dé ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de hengelsport en iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met vissen te maken heeft. Het is een community waar een schat aan kennis en ervaring samenkomt, voor de beginnende visser tot de meer doorgewinterde sportvissers. Op ons platform kun je terecht voor leuke reportages en artikelen over alle sportvisdisciplines, tips over alle mogelijke vistechnieken, gave video’s en nog zoveel meer. Want domme vragen bestaan niet! Op Viswereld.nl vind je niet steeds dezelfde verhalen van steeds dezelfde vissers die je op alle andere media al ziet, maar hier geven we ook de wellicht iets minder bekende vissers met een goed verhaal maar wat graag een podium!

Viswereld is de plek waar je moet zijn!

Ongeacht of je nu op zoek bent naar specifieke details over de Nederlandse sportvisserij, wilt leren over de meest effectieve vistechnieken, of gewoon geïnteresseerd bent in de verhalen en avonturen van andere vissers: Kom bij onze community en deel jouw passie voor vissen met gelijkgestemden. Hier vind je niet alleen bruikbare informatie, maar binnenkort ook een platform om ervaringen te delen en misschien zelfs nieuwe vismaten te vinden.

Team Viswereld.nl

Viswereld.nl is een initiatief van Johan Struwe en John Huussen. In het landschap van Nederlandse sportviswebsites vinden wij het huidige aanbod van online content té gespecialiseerd, en teveel gefocust op de zeer fanatieke sportvisser. Nederland heeft 1.2 miljoen sportvissers, van alle mogelijke niveaus. Wij willen er voor alle sportvissers zijn. Van de vader die voor het eerst met zijn zoon op jacht gaat naar voorntjes tot de hardcore pelagic meervalvisser. En alles er tussenin. Maar dat betekent niet dat we diepgang schuwen! Voor al deze sportvissers bieden wij tips en tricks, how-to’s, gave video’s en mooie artikelen over alle disciplines binnen de Nederlandse sportvisserij.

Viswereld.nl is jouw bron voor inspiratie, nieuwe kennis en verrassende inzichten! Welkom aan boord!

En wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden wat er allemaal speelt in de Viswereld? Schrijf je dan snel hieronder in voor onze wekelijkse mailing!

Hand Holding Rubber Fish