Visparadijs Minnesota

Largemouth bass, een vis die bij elke roofvisser tot de verbeelding spreekt! De staat Minnesota en haar inwoners heten je…

Largemouth bass, een vis die bij elke roofvisser tot de verbeelding spreekt!

De staat Minnesota en haar inwoners heten je van harte welkom voor de visvakantie van je leven! Hier vind je vismogelijkheden om je vingers bij af te likken, van de spectaculaire largemouth bass tot aan de koninklijke zalm: het is allemaal te vangen in onze staat!

WELKOM SPORTVISSER!

Ben jij toe aan je volgende visvakantie? Dan heten wij je van harte welkom in sportvisparadijs Minnesota! Hier vind je alles wat je hart begeert; van de beste faciliteiten, uitstekend beheerde viswateren en de mooiste resorts middenin de ongerepte natuur. En dat op slechts acht uur vliegen vanaf Schiphol. Met meer dan tienduizend meren, en de Mississippi die zich door onze staat meandert, zul je aan viswater niets te kort komen. En dat weten we als geen ander, want we zijn zelf compleet gek van vissen in Minnesota! Wist je dat van onze bevolking van 5,7 miljoen mensen er 1,2 miljoen mensen een visvergunning hebben? En dat kinderen en senioren die niet eens nodig hebben om te mogen vissen? Het laat maar zien hoe het sportvissen hier tot in de haarvaten van de samenleving is doorgedrongen, en we nodigen jou van harte uit om dat fanatisme te ervaren!

Paul Vincent

Fish on! Hier kom je als verwende visser gegarandeerd aan je trekken!

DICHTERBIJ DAN JE DENKT

Wist je dat er dagelijks maar liefst vier directe vluchten Amsterdam-Minneapolis vice versa worden verzorgd door Delta Airlines en KLM? Zo komt Minnesota wel heel dichtbij. Je bent hierdoor bijvoorbeeld sneller bij ons dan op de bekende Scandinavische bestemmingen! Op de tweede zaterdag in mei vindt de feestelijke opening van het walleye-seizoen plaats. Maar je kunt hier het hele jaar vissen op large- en smallmouth bass, snoek, muskie, forel en zalm. En die zitten er volop! Daarnaast is er in Minnesota nog zoveel meer te doen: van bizons ontmoeten in het natuurpark tot quad rijden in de ongerepte natuur. Maar ook een bezoek aan Mall of America -een immens winkelcentrum met eigen pretpark-, of een Segway-tour door de oude straten van Minneapolis. Hier is voor het hele gezin genoeg te beleven! Boek een huurauto bij Alamo, en verken onze staat in totale vrijheid. Overal vind je professionele visgidsen en goed toegeruste huurboten met alle mogelijke elektronica aan boord. Dus niets staat je in de weg om de visvakantie van je leven te ervaren! Minnesota wordt in Nederland vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Kijk voor meer informatie op www.exploreminnesota.com.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie