Striker en Invader Shad

ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR DE GROOTSTE ROOFVISSEN! Als roofvisteam van Hengelsport Zaltbommel breken we ons elke dag het…

ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR DE GROOTSTE ROOFVISSEN!

Als roofvisteam van Hengelsport Zaltbommel breken we ons elke dag het hoofd om de beste vistechnieken, kunstaas en toebehoren in het assortiment te hebben. En de laatste jaren is bij ons vooral de verticale visserij en het pelagic vissen dé manier gebleken om de grootste rovers te verschalken! Dus waarom niet zelf met een range eersteklas kunstaas komen, dat we zelf hebben ontwikkeld? En zo geschiedde. Met de Invader Shad voor het verticaalvissen en de Striker Pelagic voor de pelagische visserij bieden wij jou het best vangende kunstaas op de markt!

Een zachte body, dunne staartwortel en ribbels die naar de staart toe steeds fijner worden.

DE INVADER SHAD: OPTIMAAL VERTICALEN!

Onze zelfontworpen Invader Shad is inmiddels een sensatie bij de fanatieke verticaalvissers! Door de zachte body, de extreem dunne staartwortel en de steeds fijner aflopende ribbels op het lijfje van deze shad is deze werkelijk onweerstaanbaar voor de grootste baarzen, snoeken en snoekbaarzen. En ook de eerste meervallen zijn er inmiddels al aan gevangen! Verkrijgbaar in drie vangende kleuren en in twee formaten is dit de shad die beslist niet in je tacklebox mag ontbreken! En niet alleen voor het verticalen: ook werpend staat deze unieke shad zijn mannetje!

Meer vangkracht, dressuurdoorbrekend en voordelig: de Invader Shad biedt het allemaal!

STRIKER PELAGIC. VOOR DE ECHTE KANJERS!

Voor het pelagische vissen op de grootste vissen van het water ontwikkelden wij tevens de Striker Pelagic shad. Een hyperrealistisch kunstaasje om op half water aan te bieden aan zowel snoek, snoekbaars als meerval. Gemaakt van het zachtste en soepelste materiaal vouwt deze shad bij een aanbeet perfect dubbel, waardoor je veel minder aanbeten zult missen. Voor de perfecte presentatie hebben we tevens onze eigen bijpassende loodkoppen ontwikkeld, van een relatief licht kopje van 50 gram tot een gewicht van maar liefst 180 gram! Je wilt immers supersnel bij de vis op je scherm zijn, en je kunstaas perfect in beeld houden. Daarnaast is de Striker Pelagic niet alleen geschikt voor het pelagische vissen, maar kan deze ook perfect aan bijvoorbeeld een dropshotmontage worden gepresenteerd!

Voor elk wat wils!

GA VOOR GROOT!

Met deze twee modellen shads heb jij alles wat je nodig hebt om de grootste rovers te verleiden. Werpend, verticalend, pelagisch of gewoon aan de dropshot: deze twee modellen horen beslist thuis in de koffers van de serieuze roofvissers! Wil jij ervaren hoe deze nieuwe kunstaasjes aanvoelen en welke mogelijkheden er mee kunnen worden aangeboord? Wees dan van harte welkom in onze prachtige winkel aan de Toepadweg 31c in Zaltbommel, vlak bij de A2!

Kijk voor meer informatie op www.hengelsportzaltbommel.nl!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie