Trabucco GNT-X Carp Finalist

Trabucco GNT-X Carp Finalist 4004 Karperhengel Ga vol vertrouwen de strijd aan met de sterkste karpers, in de volle overtuiging…

Trabucco GNT-X Carp Finalist 4004 Karperhengel

Ga vol vertrouwen de strijd aan met de sterkste karpers, in de volle overtuiging dat jij altijd als winnaar uit de strijd komt! De Trabucco GNT-X Carp Finalist 4004 karperstok, met een lengte van elf meter en uitgevoerd in Nano Tek carbon legt zelfs de allersterkste karpers moeiteloos jouw wil op! Met zijn strakke en krachtige actie, en de met extra carbonwikkelingen verstevigde oversteeksluitingen heb je met de Trabucco GNT-X Carp Finalist 4004 het ultieme wapen in handen voor de moderne karpervisserij met de vaste stok!

Bij het ontwikkelen van deze hengel stond innovatie stipt op nummer één, wat uiteindelijk resulteert in het perfecte totaalplaatje: Met een extra versteviging op het tweede deel monteer je moeiteloos je pulla-kit, een handig extra deel, waarmee je de hengel tot 12,50 meter kunt verlengen is als optie verkrijgbaar, even als een bijpassende cuppingset en extra twee- en vierdelige topsets.

Ondanks de fenomenale power van deze hengel is deze blank dermate goed gebalanceerd dat hij in de hand licht als een veertje aanvoelt! Daarnaast is voor deze hengel ook een driedelige set mini extensions verkrijgbaar, waarmee je in de warmere maanden perfect op korte afstand of zelfs in de kant kunt vissen.

Ervaar nu zelf de kracht, de balans en het comfort om zelfs de sterkste karpers te verslaan bij jouw geselecteerde retailer!

Kijk voor meer informatie op www.arca-bifa.com

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie