Persoon in vistuig die een grote vis vasthoudt op een boot in een meer; een bewolkte hemel zet het tafereel in scène en gaat naadloos over in de automatische concepten van een indrukwekkende vangst.

Vangsten van de week: eindelijk zomer!

DE WARMTEPAKKEN KUNNEN UIT, DE KORTE BROEK AAN! Sportvissers! De zomer is eindelijk onder ons! Na de laatste weken vooral…

DE WARMTEPAKKEN KUNNEN UIT, DE KORTE BROEK AAN!

Sportvissers! De zomer is eindelijk onder ons! Na de laatste weken vooral in warmtepak op de boot te hebben gezeten, kon tijdens onze NKS wedstrijd gisteren (zie hier en hier) eindelijk de korte broek weer aan. Uiteraard niet vergeten de melkflessen in te smeren mannen! De voorspellingen voor de komende tijd zien er prima uit, dus de visdagen worden een stuk lekkerder nu. Tijd voor weer een Vangsten van de week!

Onze meerval-meester Paul Breems zit momenteel in Italië, op jacht naar de kolossen van de Po. Na eerder een absoluut monster te hebben verspeeld door lijnbreuk, weet hij zich met deze buffel prachtig te revancheren!

Hoezo met je neus in de boter vallen? Chris Meijer stond op baars te vissen met een klein spinnertje, toen deze absolute boomstam van 118 centimeter zich even meldde! Dan kan de visdag sowieso niet meer kapot Chris! Baars of niet.

Volgens Herrald Koetzier het mooiste moment van de vangst. Ik twijfel zelf nog tussen dit of de aanbeet zelf. Hoe dan ook: een schitterende plaat Herrald! Met een krachtige staartslag weer terug de onpeilbare diepte in!

Het hoeft niet altijd groot te zijn om er fantastisch uit te zien! Dit piepkleine baarsje zit alles al op en aan! Maar hoe heeft Arjen van de Geijn deze in godsnaam weten te vangen?

Robin Smit mocht het grotere broertje (zusje) van bovenstaande vangen. Schitterende donkere vis en een prachtige plaat Robin!

Een beuker van een snoekbaars vangen is sowieso leuk, maar een beuker van een snoekbaars vangen tijdens een NKS-wedstrijd is nóg leuker! We hebben gestreden voor wat we waard zijn maatje!

Dat was hem weer voor deze week. Helaas gaven de wit- en karpervissers deze week niet thuis op onze oproep, dus we roepen hen wederom op om ook hun vangsten in te zenden! Niks mis met een vloermat van een brasem, een baksteen van een voorn of een gigantische karper! Tot volgende week!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie