Een persoon die in een boot op een meer zit, vistuig draagt en trots de ingrediënten van de week vasthoudt – een grote vis. Bomen en water vormen een schilderachtige achtergrond.

Vangsten van de week, de seizoensopening-editie!

DE EERSTE VAN VELEN! Hoi viswereldburgers! We trappen onze wekelijkse rubriek ‘vangsten van de week’ af met een speciale roofviseditie,…

Close-up van een gevangen vis met een vastgehaakt oranje en geel kunstaas in een net. De vis en het kunstaas bevinden zich op een grijs gestructureerd oppervlak, wat de spannende seizoensopening voor vissers markeert.
Van de nul af!

DE EERSTE VAN VELEN!

Hoi viswereldburgers! We trappen onze wekelijkse rubriek ‘vangsten van de week’ af met een speciale roofviseditie, uiteraard vanwege de opening van het roofvisseizoen afgelopen zaterdag! Er worden weer mooie rovers gevangen is te zien op de socials, dus we gaan weer voor een prachtig nieuw roofvisseizoen! Zeker de komende paar maanden wordt het heerlijk om aan of op het water te zijn, dus geniet ervan!

We trappen af met William van Tongerlo, die het seizoen opende met een paar mooie meervallen! Wat is de bellyboat met live sonar toch een dodelijke manier van vissen! Top gevist William!

Ook CR de Berg bleef niet met lege handen tijdens de seizoensopening!

‘Captain’ Jacco Noordermeer vierde zijn verjaardag op de Waypoint, en kreeg deze prachtige baars als verjaardagscadeau! Lekker gevist Jacco!

Remco de Vries mocht tijdens de opening snoek vangen aan de vliegenhengel. Toch wel een van de allermooiste manieren om ze te vangen hoor!

Je seizoensopening vieren met een nieuw PR van maar liefst 116 centimeter: De vismaat van Tony dóet het gewoon. Klasse gevist!

Het hoeft niet altijd groot. Aantallen vangen is ook leuk! Jacky Vroegop en zijn maat vingen zich helemaal scheel aan snoek en baars! Dat geeft vertrouwen voor het nieuwe seizoen!

Cindy Bergers had vier jaar geleden nog nooit een hengel in haar handen gehad. Nu vangt ze vanuit de bellyboat volop meerval en snoekbaars. Geweldig verhaal natuurlijk!

Ook voor Gerard de Widt is het seizoen prima gestart! Nog een mooi dikkertje voor na de paai!

Geen roofvis, maar veel te mooi om niet te plaatsen! Laura vangt momenteel de ene zeelt na de andere. Super gevist Laura!

En ook voor mezelf (Johan) is het seizoen nu officieel geopend! Gisterenavond teruggekomen uit Griekenland, vanochtend de boot weer opgehaald bij mijn ouders en even proefvaren voordat het gidsseizoen weer begint woensdag. Natuurlijk moest ik één visje vangen.

Volgende week is er weer een nieuwe Vangst van de week. Vind je het leuk om met je vangst op Viswereld te staan? Stuur dan jouw mooiste vangst met het verhaal in via info@viswereld.nl, of reageer onder het Facebookbericht dat we op zondagmiddag plaatsen!

Tot volgende week!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie