Een persoon in een kleine opblaasbare bellyboat, met een grote vis in zijn armen, bevindt zich op een kalm meer met bomen en huizen op de achtergrond. Hij doet waarschijnlijk mee aan een sportvisserijwedstrijd.

Bellyboat Cup 2024 Sportvisserij Midwest Nederland op 6 oktober!

Op 6 oktober organiseert Sportvisserij Midwest Nederland een bellyboat-wedstrijd op het Geestmerambacht! Inschrijfkosten zijn 25€ pp. Zie voor alle informatie…

Drie mensen zijn aan het sportvissen in een kleine opblaasbare boot op een kalm meer met bomen en een brug op de achtergrond. Eén persoon is actief bezig met het binnenhalen van een vis, wat de spanning van de bellyboat wedstrijd laat zien.
Strijden in de bellyboat!

Op 6 oktober organiseert Sportvisserij Midwest Nederland een bellyboat-wedstrijd op het Geestmerambacht! Inschrijfkosten zijn 25€ pp. Zie voor alle informatie onderstaande flyer!

Flyer voor de Bellyboat Cup 2024-Midwest Nederland op 6 oktober 2024. Het sportvisserijevenement vindt plaats in Geestmerambacht. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Wedstrijddetails en prijsinformatie worden verstrekt.
Flyer voor de Bellyboat Cup 2024-Midwest Nederland op 6 oktober 2024. Het evenement vindt plaats op het Geestmerambacht. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Wedstrijddetails en prijsinformatie worden verstrekt.

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie