Persoon met een zonnebril en een donker shirt die een grote vis vasthoudt voor hoog riet bij een watermassa, onderdeel van onze kleine editie Vangsten van de week.

Vangsten van de week: Een kleine editie dit keer..

JULLIE VANGSTEN VAN DE WEEK! Het is niet anders, deze week een redelijk korte editie van onze wekelijkse rubriek Vangsten…

JULLIE VANGSTEN VAN DE WEEK!

Het is niet anders, deze week een redelijk korte editie van onze wekelijkse rubriek Vangsten van de week. Het liep niet storm met de aanmeldingen deze week helaas. Toch hebben we er nog een paar om te mogen posten. Snel van start!

blank

Paula Petiet zit bovenop de dikke brasems momenteel! Kijk eens wat een vloermat ze hier even showt! En ze ving er nog veel meer.. Binnenkort op dit platform een reportage met Paula over haar visserij, dus stay tuned!

Chris Meijer mocht deze week weer wat mooie snoekbaarzen vangen. Ditmaal was de dropshot de favoriete techniek. Da’s natuurlijk nooit een verkeerde keuze!

Tandjes! Nu hebben snoekbaarzen sowieso altijd al een imposant gebit, maar deze ‘vampier’, gevangen door Charles Roling slaat werkelijk alles!

En ook zelf mocht ik even flink touwtrekken! Tijdens een gidsdag waarop ik werd gevraagd mee te vissen mocht ik deze 1.14 snoek vangen. Prachtige sport aan een 28-grams verticaalstokje!

Dat waren ze voor deze week. Wil jij volgende week wél in de spotlights staan op Viswereld? Stuur dan jouw vangst naar info@viswereld.nl of plaats hem als reactie onder ons Facebookbericht op zondagmiddag!

PS: bij het typen van dit bericht komt er van Meervalmeister Paul Breems een werkelijk immense meerval binnen! Maar door de herkenbaarheid van de stek op de foto wachten we nog even met deze te plaatsen.

Maak er een mooie (vis-)week van!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie