Een persoon met een bril en een zwarte outfit zit aan de oever van een meer, met een vis in zijn hand, met vistuig en een visgerei in de buurt.

Vangsten van de week: vampieren en monsters!

Sportvissers! Zoals elke maandagmiddag weer een nieuwe vangsten van de week! Gelukkig waren er deze week weer wat meer inzendingen,…

Sportvissers! Zoals elke maandagmiddag weer een nieuwe vangsten van de week! Gelukkig waren er deze week weer wat meer inzendingen, dus dank daarvoor aan alle inzenders! Er zitten weer een paar mooie bakken tussen! Lees snel verder!

Devin Kant bijt het spits af met deze prachtig gefotografeerd dikke baars! Prachtig gebruikgemaakt van scherpte-diepte Devin!

Ook Chris Meijer is weer van de partij. Ditmaal met een dikke snoekbaars! Mooie vangst! Wat liggen er vaak toch veel snoekbaarzen onder dat soort bruggetjes, zeker bij zonnig weer!

Paula Petiet is behoorlijk ‘on fire’ momenteel! De ene na de andere mega-vloermat eindigt onverbiddelijk in het schepnet! Lekker gevist Paula!

Rajeev Ladi mocht in de schemeruurtjes even kortstondig samenzijn met deze dikke snoekbaars! Want in het donker komen de vampieren! Mooie vangst en mooie plaat Rajeev!

Elke keer wanneer Paul Breems in de inbox komt, denk je dat het niet gekker kan.. Maar het kan altijd gekker! Wat een zieke vis en plaat man! Jij gaat ooit nog eens door je eigen vangst opgevreten worden volgens mij šŸ¤£

blank

Te harde wind haaks over het water, dus dan maar met de speedkorf tegen de overkant aan vissen. Prima plan pakte prima uit voor Jelle Zwijnenburg!

Dat was hem weer voor deze week sportvissers! Wil je jouw vangst volgende week op de site terugzien? Stuur hem dan in via info@viswereld.nl of plaats hem onder ons Facebookbericht op zondagmiddag!

Vang ze deze week!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie