Een persoon met een "FAST MODE"-hoed houdt een grote vis vast met één hand en steekt met de andere hand zijn duim omhoog terwijl hij op een boot in het water staat en viert de succesvolle vangsten die hij dit najaar is gaan zien.

Vangsten van de week: Het najaar is nu echt begonnen!

Nieuwe week, nieuwe Vangsten van de week! In deze wekelijkse vaste rubriek geven we jou als Viswereld lezer het podium! Witvis, roofvis, zeevis of karper: alles is welkom!

Een persoon met een hoed en jas houdt's nachts een grote meerval vast bij het water, waarmee hij een van hun indrukwekkende vangsten van dit najaar laat zien.
Ook voor meerval breekt er een mooie tijd aan!

HET NAJAAR IS ECHT BEGONNEN!

Net als de afgelopen maanden zit ik deze Vangsten van de week te schrijven in onze nieuwe serre. Maar nu wel met een jas aan! Want wat is die temperatuur even gedropt zeg! Gisterenochtend vroeg ging ik weer met de bellyboat op meervaljacht (daarvan morgen weer een verslag), en toen ik om half vijf in de ochtend weg reed, was het maar vier graden op de buitenthermometer! Brrrr.. Die dalende temperaturen zorgen er echter wel voor dat de vis zich gaat volvreten voor de winter, en dat betekent vaak goede vangsten in de komende weken. En dat zien we ook wel aan de vangsten die jullie hebben ingestuurd. Helaas kunnen we er een paar niet plaatsen, omdat de fotokwaliteit niet goed genoeg is. Maar er zijn er gelukkig nog meer dan genoeg over! We gaan snel van start!

Een lachende man houdt een lange, dunne vis vast terwijl hij op een boulevard aan zee staat, met gebouwen en rotswanden op de achtergrond.
Gaaf hoor! Heb ze zelf op Rhodos ook zien zwemmen!

We trappen deze editie af met een mediterrane verrassing! Michael de Schrevel ving deze puntgave trompettersvis tijdens zijn vakantie! Dat doe ik je niet na!

Visser houdt's nachts een grote vis vast. De grootte en details van de vis zijn goed te zien in de donkere najaarsomgeving.
The early bird catches the worm

Robin Smit was weer akelig vroeg uit de veren om met de bellyboat op jacht te gaan naar kastelen. En dat is met deze bak meer dan gelukt! Het duister is toch hét moment om deze vampieren te vangen..

Een persoon knielt bij een kanaal, met een hengel in de ene hand en hun Vangsten in de andere, onder een brug. Ze zijn gekleed in casual outdoorkleding, wat aangeeft dat het najaarsvisseizoen is begonnen.
Die bruggetjes zijn toch vaak de topstekken!

Ook Chris Meijer is weer te gast in de show. Het liep niet storm met de aanbeten, maar het vertrouwde groene shadje aan de dropshot bracht toch weer vis in het net!

Een man met een pet en bril houdt trots een grote vis vast buiten, met huizen en geparkeerde auto's op de achtergrond. Deze indrukwekkende vangst kwalificeert zich zeker voor "Vangsten van de week," wat aangeeft dat het najaarsvisseizoen is begonnen.
Krijn van Urk beschrijft op Viswereld de vangst van deze unit! Lees dat artikel mensen!

Krijn van Urk vangt ene 1.03 meter snoek tijdens zijn eerste doodaassessie van dit seizoen, en is tevens zo aardig geweest een mooi en vooral zeer informatief verslag van die sessie te schrijven voor dit platform! Absolute leestip!

Een persoon in buitenkleding houdt met beide handen een grote vis vast tegen een natuurlijke achtergrond van groen en een bewolkte lucht. Het toont een van de'Vangsten van de week', aangezien het najaar net is begonnen.
dat zijn ze!

Nog zo’n spoorbiels! Kay Bakker met een dikke 115 centimeter spoorbiels vanuit de bellyboat! Het weekend was taai, maar zo’n snoek maakt het afzien weer de moeite waard! Top gevist Kay!

Een persoon met een pet en een bril houdt met één hand een grote vis vast en steekt met de andere hand zijn duim omhoog. Op een boot, met op de achtergrond het water, viert hij zijn "Vangsten van de week".
Met recht Beast Mode!

Dat de Biesbosch een vruchtbaar viswater is weet ik natuurlijk als geen ander, en ook Gerrit van Giessen bewijst dat maar weer eens met deze 51 centimeter baars op een visrijke dag!

Een persoon houdt een grote vis vast op een boot, met visgerei en een fishfinder zichtbaar. De scène, op kalm water met een paar bomen op de achtergrond, legt een van de vangsten van de week vast, aangezien het najaarseizoen net is begonnen.
Da’s geen meerval…

Tijdens onze visdag samen met het team van Big Cat Hunter (morgen dus een verslag) op meerval zonderde William van Tongerlo zich even af. Dat leverde een paar mooie snoekbaarzen op! Maar daar kwamen we niet voor he? 😜

Een persoon met een jas en een pet houdt op een zonnige dag een vis vast aan het water, terwijl hij trots zijn'vangsten van de week' laat zien.
Mooie stekel in een stralend zonnetje!

Ook Michelle van Wamel was weer op pad, en dat leverde weer een mooie snoekbaars op! En de goede tijd voor die soort begint eigenlijk nu pas, dus we gaan er vast nog meer zien!

Een visser die net is begonnen aan zijn nachtvisavontuur, houdt's nachts trots een grote meerval in het water vast, beide vissen gedeeltelijk ondergedompeld.
Binnenkort een uitleg!

Freek Janssen is een naam die iedereen in de meervalscene kent, en terecht. Want hij blijft ons verbazen met dikke vissen! Hoe die dat aanpakt? Dat zie je binnenkort hier op Viswereld, want we gaan binnenkort met Freek op reportage. Stay tuned!

Dat was hem weer voor deze week mensen, en je weet: wil jij jezelf volgende week ook in deze rubriek terugzien? Stuur dan je vangst in via info@viswereld.nl, of plaats hem als reactie onder de oproep die we elke zondagmiddag op Facebook plaatsen!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie