Een persoon in een groen shirt houdt buiten een grote vis vast, omringd door weelderige groene vegetatie, die lijkt op de schoonheid van automatische concepten.

Vangsten van de week: wat een schitterende vangsten weer!

Strijders! Ondanks het wat mindere weer van afgelopen week zijn jullie er toch weer massaal op uitgegaan, en dat allesbehalve…

Een persoon met een rode pet en een zwart jasje houdt een grote, prachtige vis vast bij het water, met groen en huizen zichtbaar op de achtergrond.

Strijders! Ondanks het wat mindere weer van afgelopen week zijn jullie er toch weer massaal op uitgegaan, en dat allesbehalve zonder resultaat! Want wat hebben jullie weer een prachtige vangsten ingezonden voor deze wekelijkse rubriek! Opvallend is deze week dat de snoekbaars heel ruim vertegenwoordigd is, maar er komen ook nog dikke snoek, baars en een werkelijk monster van een meerval voorbij! We gaan daarom snel van start!

Man zit in een bootje en houdt een grote vis in beide handen vast. Hij laat een van de prachtige vangsten zien, met water en een bewolkte lucht op de achtergrond.
Wat een prachtige snoek Jan, en wat zijn ze sterk op dat water!

Een prachtige snoek van 1.11 meter, gevangen door Jan Zoontjens op het Volkerak! Ik heb daar zelf ook een aantal mooie snoeken mogen vangen, en weet hoe sterk ze daar zijn! Dat zal een prachtige dril zijn geweest Jan! Top gevist!

Persoon die trots een schitterende vangsten vasthoudt, een grote vis met een lokaas in zijn bek, staat buiten bij een gebouw en voertuigen.
Wat blijven het toch prachtige vissen!

Wat zijn grote baarzen toch schitterend! Edwen Wijnalda scoort hier weer een prachtig exemplaar! En de komende maanden gaan ze alleen maar dikker én actiever worden. Mooie vangst Edwen!

Een persoon met een zwarte pet en zonnebril houdt een vis vast en lacht. Ze zitten gehurkt voor een open kofferbak, met gras en een hek op de achtergrond, waarop een van de vangsten van de week te zien is.
Een mooi kuitenbijtertje!

Ook Maurice Landzaat is wederom present in de rubriek! Ditmaal met een mooie snoekbaars. En er volgen er nog een paar!

Een persoon die een grote vis met glanzende schubben vasthoudt, staat voor hoge groene vegetatie en toont een van de'vangsten van de week'.
Niet voor niets de coverfoto van deze week!

Mijn eerste gedachte toen deze schitterende schubkarper van Johan van Ingen binnenkwam was: wow! Wat een absoluut plaatje van een vis! Die enorme kop en die massieve staartwortel maken dit echt een absolute unit! Niet voor niets de coverfoto van deze week!

Een persoon met een pet en een bril houdt een grote vis vast, die een van de prachtige vangsten laat zien, terwijl hij op een boot op een kalm meer zit, met huizen en bomen op de achtergrond.
Chris vangt ze. op alle mogelijke manieren!

Onze vaste gast in de show Chris Meijer stelt ook deze week niet teleur! Of ie nu vanaf de kant of vanuit de bellyboat vist: de snoekbaarzen blijven komen! En met deze prachtige vis van tachtig centimeter heeft hij zijn plekje in de rubriek weer dik verdiend!

Persoon die een vis vasthoudt en lacht, met een grijze pet en een zwart jasje, buiten bij een meer met bomen op de achtergrond. Een perfect voorbeeld van vangsten van de week, die schitterende vangsten in de schoonheid van de natuur laat zien.
Tijd is schaars, maar vis niet!

Veel tijd om te vissen heeft Cindy Bergers niet. Want naast het runnen van een drukke hengelsportzaak is ze nu ook de media manager van het Nederlands WK Karperteam! Toch wist ze in alle drukte nog een mooie snoekbaars in te zenden voor de rubriek! Top gevist!

Persoon in buitenkleding die een grote vis vasthoudt bij een waterpartij met een bewolkte lucht op de achtergrond. Hij geniet duidelijk van een schitterende week vol indrukwekkende vangsten.
Mooie stekel Michelle!

Zoals ik al aangaf is het deze week druk met snoekbaarzen! Want ook Michelle van Wamel stuurt er eentje in! En de snoekbaarsvisserij gaat de komende tijd alleen maar beter worden! Lekker gevist Michelle!

Persoon in een zwart jasje en een rode pet die een vis vasthoudt, poseert bij een waterpartij met huizen en groen op de achtergrond. Hij laat een van de schitterende vangsten van deze week zien.
Jessica weet ze te vinden!

Nou vooruit, de op één na laatste snoekbaars voor deze week! Jessica Vis had na de open dag van Hengelsport Maarssen nog tijd om even een shadje uit te gooien, en een mooie snoekbaars was het resultaat! Jessica weet ze immers overal en altijd te vangen!

Een man met een pet en een spijkerjasje houdt trots zijn vangsten, een grote vis, vast tegen een achtergrond van groen gebladerte en een gedeeltelijk bewolkte lucht.
Wat een torpedo!

De kracht en de snelheid straalt werkelijk van deze plaat af! Een prachtige roofblei voor JP Nieuwenhuizen! Wat zijn het toch een schitterende vissen, zeker van deze formaten!

Een persoon in een zwarte outfit houdt trots een prachtige vangsten vast op een boot in een haven met op de achtergrond gestapelde scheepscontainers. Daarmee legt hij de essentie van zijn week vast.
De laatste deze week

We gaan naar de laatste snoekbaars deze week voor we naar de giganten gaan. Pedro van Gaver stuurde dit prachtexemplaar in voor de rubriek, en heeft daarmee zijn plekje meer dan verdiend! Top gevist Pedro!

Een visser in outdoorkleding poseert met een prachtige meerval aan de rand van een rotsachtige kustlijn, met een brug op de achtergrond zichtbaar na een uitzonderlijke vangstenweek.
De Catfish Twins doen het wéér!

Bjorn en Freek Janssen, AKA de Catfish Twins zijn levende legendes in de meervalscene, en dat is niet voor niets. Het zijn technisch misschien wel de meest begaafde meervalvissers van Nederland. Dat wordt deze week maar weer eens bewezen met een nieuw PR voor Bjorn: Een vis van maar liefst 224 centimeter!!!! Niet normaal!

Een persoon zit in een opblaasbare boot op een rivier, lachend en met een vangsten-waardige grote meerval in zijn hand. Visgerei is zichtbaar in de boot en er is een grasachtige oever op de achtergrond.
Doet ie effe..

Over levende legendes gesproken: Paul Breems is er nóg zo één.. Mocht je afgelopen week onder een steen hebben geleefd, en onze reportage hebben gemist op een kolkende Maas waar hij dit monster ving, en wat het meest gelezen artikel ooit op Viswereld heeft opgeleverd, klik dan hier!

Een persoon in een blauw jasje en hoed lacht terwijl hij een grote vis met stekelige rugvinnen en rode vinnen vasthoudt, waarmee hij zijn vangsten laat zien in het kalme water.
Mooie hanenkam!

Jan van Vugt stuurde weer een prachtige baars in, waarvoor dank! Het blijven werkelijk prachtige strijders, met een uniek karakter. dankjewel Jan!

Een persoon in visgerei houdt een grote vis vast terwijl hij in een opblaasboot op een meer zit. Op de achtergrond zijn bomen en gebouwen zichtbaar, die zijn schitterende vangsten van de week laten zien.
Op een gave manier gevangen!

En leuk om zelf ook eens te gast te mogen zijn in mijn eigen rubriek 😉 Deze verder niet zo heel speciale meerval is tóch heel bijzonder: het is namelijk de eerste vis die ik ooit pelagisch aanwerpend heb gevangen. En dat het meteen mijn favoriete soort is maakt dat des te specialer!

Dat was hem weer voor deze week strijders! Maak er weer een mooie visweek van! En wil jij jouw vangst volgende week in de rubriek terugzien? Stuur hem dan in via info@viswereld.nl of plaats hem als reactie onder het Facebookbericht dat we op zondagmiddag plaatsen!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie