Een persoon die een grote vis vasthoudt, ter promotie van VISTival 2024, een gratis visevenement in de Berenkuil op 30 juni. Details over tijd, locatie in Putten en toelatingseisen worden gegeven.

Vistival 2024 Berenkuil Putten

VISTIVAL 2024: HET GRATIS VISEVENT VAN NEDERLAND! Wil jij in één dag kennismaken met vrijwel alle disciplines binnen de sportvisserij?…

Persoon die vist vanuit een zittende positie nabij een kalm meer, terwijl hij een hengel vasthoudt terwijl de lijn in het water wordt geworpen. Rondom de persoon worden verschillende vistuigen geplaatst. Bomen en gras zijn zichtbaar op de achtergrond en vormen het perfecte decor voor wat Vistival 2024 op Berenkuil Putten zou kunnen zijn.
Alle disciplines bij elkaar!

VISTIVAL 2024: HET GRATIS VISEVENT VAN NEDERLAND!

Wil jij in één dag kennismaken met vrijwel alle disciplines binnen de sportvisserij? Op vrijdag 30 juni organiseert Sportvisserij Nederland het Vistival 2024 bij visvijvers de Berenkuil in Putten. Hier ontmoet je je YouTube-helden, zie je alle visdisciplines in actie en kun je proefvaren met onder meer bellyboten. Kortom, een laagdrempelige dag om te leren over alle mogelijke disciplines binnen de sportvisserij!

De toegang is gratis, maar let op: je dient wel van tevoren een (gratis) ticket te bemachtigen. Dat kan hier

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie