Een glazen trofee met de afbeelding van een vis wordt belicht door een zonsondergang boven het Lac de Madine, met het silhouet van bomen op de achtergrond.

De World Carp Classic 2024 keert terug naar Lac de Madine!

Lac de Madine, Frankrijk – september 2024 – De wereldberoemde World Carp Classic (WCC) keert van 23 tot en met…

Vier mannen staan buiten bij een meer, waarschijnlijk Lac de Madine in Frankrijk. Drie dragen bijpassende blauwe shirts met een logo, terwijl één gekleed is als chef-kok. Ze tonen trots verschillende onderscheidingen. Bomen en riet vormen de serene achtergrond, die het decor vormt voor wat onderdeel zou kunnen zijn van de World Carp Classic-festiviteiten.
De World Carp Classic keert terug naar Lac de Madine!

Lac de Madine, Frankrijk – september 2024 –

De wereldberoemde World Carp Classic (WCC) keert van 23 tot en met 29 september 2024 terug naar het prachtige Lac de Madine in Frankrijk. Het evenement brengt de beste karpervissers ter wereld samen en belooft dit jaar spannende actie, competitie van wereldklasse en een viering van de wereldwijde karpervisserscommunity!

Drie mannen staan in het water van Lac de Madine, houden samen een trofee omhoog en juichen met een brede glimlach na hun overwinning in de De World Carp Classic 2024.
Afzien, maar ook lol maken en feestvieren!

EEN LEGENDARISCHE LOCATIE!


Lac de Madine, een prachtig zoetwatermeer in de pittoreske regio Lorraine in Frankrijk, is al lang een favoriete bestemming voor vissers. Lac de Madine staat bekend om zijn uitgestrekte wateren, rijke biodiversiteit, uitstekende visomstandigheden en was eerder gastheer van de World Carp Classic. De reputatie voor het produceren van enkele van de grootste en meest ongrijpbare karpers maakt het de perfecte setting voor de editie van 2024.

Drie mannen vieren feest in een bosgebied, met een bord waarop "78" staat en een vlag waarop "World Carp Classic 2024" staat. Ze lachen, met opgeheven armen in de overwinning bij Lac de Madine. Tenten en uitrusting zijn zichtbaar op de achtergrond.
Spanning, maar ook gezelligheid: Het komt allemaal samen bij de WCC!

EEN ECHT INTERNATIONAAL EVENT!


De World Carp Classic van dit jaar zal meer dan 350 deelnemers uit meer dan 27 landen zien strijden om de felbegeerde titel van World Carp Classic Champion. Van doorgewinterde professionals tot opkomende vissers, deelnemers komen samen in Lac de Madine voor een intense zesdaagse wedstrijd, waarbij hun vaardigheden, tactieken en uithoudingsvermogen tegen elkaar worden ingezet in de jacht op de grootste en beste karpers. Toeschouwers en fans kunnen live verslaggeving van het evenement verwachten, met dagelijkse updates, interviews en inzichten die beschikbaar zijn via officiële mediapartners en online streamingplatforms. De WCC 2024 staat op het punt een onvergetelijke ervaring te bieden voor iedereen die erbij betrokken is, of ze nu meedoen, kijken of gewoon genieten van de sfeer.

Een man in een wit T-shirt wordt geïnterviewd door een cameraman bij Lac de Madine. De interviewer, die de World Carp Classic 2024 verslaat, houdt een microfoon vast. Andere mensen zitten op de achtergrond bij het water.
Met natuurlijk volop media-aandacht!

DUURZAAMHEID EN RESPECT VOOR DE NATUUR


Zoals altijd zet de World Carp Classic zich sterk in voor milieubeheer en duurzame vispraktijken. Elke vis die tijdens de wedstrijd wordt gevangen, wordt zorgvuldig behandeld en veilig teruggezet in het water. Het organisatieteam bestaat uit experts om ervoor te zorgen dat de wedstrijd een minimale impact heeft op het ecosysteem van Lac de Madine, met maatregelen om de unieke biodiversiteit van het meer te beschermen.

Ross Honey, de oprichter en organisator van de World Carp Classic:


“We zijn ongelooflijk enthousiast om terug te keren naar Lac de Madine voor de World Carp Classic van 2024. Deze locatie heeft een speciale plaats in de geschiedenis van de wedstrijd en we kunnen niet wachten om het ongelooflijke talent dit jaar te zien. Onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoord vissen blijft een topprioriteit en we zijn er trots op een evenement te bieden dat zowel de sport als de natuurlijke omgeving viert.”

Drie mannen knielen in het hoge gras bij Lac de Madine, met trots een grote vis en een bord met details over hun indrukwekkende vangst voor de De World Carp Classic van 2024. Ze lachen recht in de camera.
Prijzen winnen, maar ook nieuwe ervaringen opdoen!

PRIJZEN EN ONTWIKKELING


De wedstrijd zal een spannend scala aan prijzen bevatten met een totaalbedrag van meer dan € 70.000. Naast de hoofdprijs die wordt toegekend aan het winnende team, zullen er prijzen zijn voor de grootste gevangen karper en een reeks speciale prestaties. Deelnemers krijgen ook de kans om de nieuwste innovaties op het gebied van hengelsportuitrusting te ontdekken, met exposanten van toonaangevende hengelsportmerken die hun producten presenteren.

Een groep mensen verzamelt zich lachend rond een persoon die een grote vis vasthoudt en trots poseert tijdens de De World Carp Classic 2024. Bomen en struiken vormen de pittoreske achtergrond van Lac de Madine.
Lac de Madine: het huis van de monsters!

HIGHLIGHTS VAN HET EVENT

Openingsceremonie en registratie: De week begint met een levendige openingsceremonie, waar deelnemers van over de hele wereld samenkomen voor teamintroducties en evenementregistratie.
Dagelijkse actie en klassement: Elke dag strijden vissers op strategische plekken rond Lac de Madine, met realtime updates en een klassement met de beste teams.
Slotceremonie en prijsuitreiking: Op de laatste dag worden de kampioenen gekroond tijdens een spannende slotceremonie, waarin de beste deelnemers van het evenement worden toegejuicht!


OVER DE WORLD CARP CLASSIC


Sinds de oprichting in 1998 is de World Carp Classic uitgegroeid tot een van de grootste en meest prestigieuze karperviswedstrijden ter wereld. De WCC trekt vissers uit alle lagen van de bevolking aan en verenigt hen in een gedeelde passie voor karpervissen. Elk jaar wordt het evenement gehouden op enkele van de meest verbluffende en uitdagende locaties in heel Europa, en biedt het zowel competitieve opwinding als een viering van de hengelsportgemeenschap.

Media Contact:
Voor meer informatie, media-aanvragen of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:
Sophie Honey

Hoofd Communicatie, World Carp Classic
Telefoon: +44 2392 571571
E-mail: media@anglingspirit.com
Website: www.worldcarpclassic.com

Volg de World Carp Classic op sociale media:
Facebook: @www.facebook.com/worldcarpclassicofficial
Instagram: @WorldCarpClassic
Hashtag: #24WCC #worldcarpclassic

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie