In een bosrijk gebied buiten, toont een persoon trots een grote karper, gekleed in een hoodie en camouflagebroek. Het is alsof ze uit een van die automatische concepten zijn gestapt—naadloos versmeltend met de ingewikkelde patronen van de natuur.

Vangsten van de week: weer een bomvolle editie met dikke bakken!

Jullie hebben weer massaal prachtige vangsten ingezonden deze week! Dank daarvoor! Lees snel verder!

Een persoon zit aan het water, draagt een pet en een zonnebril, houdt een grote vis vast en lacht naar zijn vangsten van de week.
Wat een vangsten weer deze week!

Strijders! Wat was het weer een feest in de inbox! De ene dikke vis na de andere druppelde binnen, dus we hebben dus weer een ramvolle editie deze week! We gaan dan ook snel van start!

Persoon met een bontmuts en een winterjas, glimlachend terwijl hij een grote vangsten vasthoudt, mogelijk een snoek, in een slecht verlichte omgeving.
Een spoorbiels avant la lettre!

Corneille Walther opent de show met een absolute spoorbiels van een snoek! Met 1.28 meter een vis die een koude avond helemaal goedmaakt!

Een persoon in waadpak houdt's nachts trots een grote meerval vast, het hoogtepunt van de vangsten van deze week.
Beastmode!!!

Patrick Snoeren met een 1.90 meerval! Gefeliciteerd man! Ik weet als geen ander hoe hard je voor zo’n vis moet strijden en afzien!

Een persoon knielt op gras bij een rivier en houdt een grote snoekvis met beide handen vast. Hun vangst is echt een vangsten om te onthouden, want het vistuig staat trots op de voorgrond.
De eerste doodaassnoek!

Meestal zien we Chris Meijer hier in de rubriek met snoekbaars, maar ditmaal is hij present met snoek: de eerste op doodaas van dit seizoen. Er gaan er vast nog veel meer volgen!

Een persoon in een hoodie en camouflagebroek toont trots zijn vangsten (een grote vis) tussen de kale bomen.
Het is weer een plaatje!

Ook Johan van Ingen hebben we hier vaker in de show, met telkens weer absolute buffels van karpers! Ook deze week wordt er weer een prachtexemplaar ingezonden. Top gevist Johan!

Een persoon die's nachts een grote meerval vasthoudt, zit trots op een Madcat-opblaasboot. In deze bomvolle editie is dit een van de hoogtepunten van de week.
De nacht is voor de bikkels!

James Frensch pakte weer een mooie snor in de nachtelijke uurtjes! Dat is toch de periode dat ze het actiefst jagen! Mooie vis James!

Een persoon knielt op een steiger en toont trots zijn dikke bakken, een grote vis, naast het visnet. Op de achtergrond steekt een huis door de weelderige bomen heen. Het is echt een van de vangsten van de week!
Aan de vlieg tellen ze dubbel!

Remco de Vries beleefde een mooie visdag! Met acht snoeken aan de streamer op glashelder sierwater was er aan actie geen gebrek! En aan de vlieg tellen ze dubbel!

Zittend in een boot op het meer, met hoed en jas aan, laat de visser trots zijn vangst van de week zien: een grote vis die extra spanning toevoegt aan deze bomvolle editie.
Ondanks volle bak hengeldruk!

Rudy Michielsen ving deze kapitale baars tussen alle deelnemers van de World Crank Cup! Ondanks de pittige hengeldruk die dag bleek er dus toch eentje te zijn vergeten door de deelnemers!

Een persoon houdt trots een vis vast tegen de achtergrond van een bewolkte lucht, waarbij hij één van zijn vangsten laat zien.
De Ned Rig werkt ook prima voor snoekbaars!

Nico Deunijnck is er weer bij met een mooie snoekbaars, gevangen aan de Ned Rig! Die heeft ons tijdens een vorige Predatortour toen ook de laatste benodigde snoekbaars opgeleverd!

Een persoon houdt trots een grote vis vast terwijl hij op een zonnige dag in een boot zit, perfect voor de vangsten van de week. Water, rotsen en een gebouw creëren een pittoresk decor.
Dat zijn geen planten!

Robin Smit dacht dat hij planten had gehaakt, want geen aanbeet en dood gewicht. Tot de planten ineens begonnen te zwemmen.. Mooie vis Robin!

Deze visser knielt bij de rivier, draagt een pet en buitenkleding en houdt trots zijn nieuwste vangst omhoog, terwijl hij breed glimlachend naar de camera kijkt.
Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

Michelle van Wamel wederom in de show met weer een mooie snoekbaars! De lach spreekt boekdelen!

Tegen een donkere achtergrond houdt een persoon met een zwart jasje en een hoofdlamp trots zijn vangst omhoog: een grote vis met een lokaas in zijn bek. Daarmee toont hij een van de opvallendste vangsten van de week.
Nog zo’n nachtjager!

Ook Rajeev Ladi weet dat de nacht soms zijn schatten prijsgeeft! Want ook snoekbaars is een echte nachtjager! Mooie vis Rajeev!

Een persoon houdt trots een grote vis vast bij de rivier, met een pet en buitenkleding. De scène legt de essentie van "vangsten van de week" vast, met glinsterend water onder een heldere hemel en verre gebouwen die bijdragen aan de pittoreske achtergrond.
Maar overdag lukt het ook!

Mike Hendriks doet het gewoon overdag! Prachtige snoekbaars aan de shad vanaf het kantje! Vissen kan soms zo simpel zijn..

Een persoon zit op een rotsachtige kust met een grote vis op een zeildoek, en viert de vangsten, met een klein bootje in de buurt.
Dat zal een beste knokpartij zijn geweest!

Het regent momenteel brute meervallen in de rubriek! Hier showt Walter Vrijer even een absolute unit! Dat zal een potje touwtrekken geweest zijn!

Persoon zit aan een modderige rivieroever en houdt trots een vangsten van grote meervallen vast. Ze dragen een zonnebril, een pet en waadpakken, en laten een armtatoeage zien.
Pffffff..

En wat te denken van dit monster van Maurice Landzaat? Nog zo’n buffel die je alle hoeken van de rivier laat zien! Want sterk: dat zijn ze als geen andere soort!

In een bomvolle editie van de vangsten van de week toont een persoon trots een vis, mogelijk een snoekbaars, tegen een stedelijke achtergrond van torenhoge gebouwen en geparkeerde auto's.
Je hoeft er niet ver voor..

Soms hoef je helemaal niet ver de rimboe in om je visje te vangen! Sander Veenman vangt ze gewoon op het werk 😉

Een persoon houdt's nachts trots een grote vis vast, met struiken op de achtergrond. Dit is een van de'dikke bakken' uit de'vangsten van de week' van deze week.
Bizarre plaat!

Devin Kant sluit de show deze week af met een prachtige snoekbaars. Maar wat een bizarre plaat zeg! Zie hoe de schaduw van de stekelvin over zijn gezicht geprojecteerd wordt! Heel vet!

Dat was hem weer voor deze week mensen! Dank jullie wel voor alle inzendingen, en we zien ze natuurlijk graag komen!

Maak er weer een mooie visweek van, en we zien de vangsten volgende week weer verschijnen!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie