www.viswereld.nl

Voor en Door vissers

Small Pacemaker (Sennett Tackle)

snoek

Bouwer : Ty Sennett

Lengte : 14 cm
Gewicht : 56 gram
Materiaal : Kunststof
laklaag : Goed
Diepgang : Oppervlakte
Advies dregmaat : Gamakatsu 2/0 - 3/0
Advies onderlijn : 80 lb Fluor Carbon
Verkrijgbaarheid : www.esoxshop.nl

De Small Pacemaker word geleverd met standaard dreggen uit Amerika, deze kan je beter vervangen door dundradige dreggen van Gamakatsu.
       

De voorste dreg word helemaal verwijderd van deze bait, 2 dreggen is voldoende.
Belangrijk is wel, dat je de dreg tegen het roterende blad laat zitten voor het unieke geluid van dit oppervlakte aasje.

small pacemaker

De Pacemaker valt zeker op door de vorm die deze bait heeft, maar ook de kop trekt ook wel de aandacht als je dit aasje ziet.

small pacemaker

De visserij met de Small Pacemaker is heel simpel, simpel binnen draaien of met lange en korte halen komt deze bait helemaal tot zijn recht.
Het unieke ploppende geluid met het getik van het roterende blad tegen de buikdreg aan, is een geluid waar je in het begin verbaasd van zal staan. Maar hoe langer je met de Pacemaker vist, des te meer ga je het waarderen, dit word een topper voor aankomend seizoen als er weer veel jonge watervogels zijn.

small pacemaker

De Small Pacemaker een mooie oppervlakte bait voor een nette prijs, enigste minpuntje is toch wel de laklaag.
Laklaag lijkt op het eerste gezicht goed, maar na een paar worpen is de rand kaal van het roterende blad die tegen de dreg slaat.
Maar over het algemeen Small Pacemaker deze bait mag zeker niet ontbreken in je kunstaasdoos deze zomer. Een makkelijk te vissen topwater met een uniek geluid.

Gr. John

01 Mei, 2010 Toegevoegd door John