www.viswereld.nl

Voor en Door vissers

John's Jerkbait - Nillie (mini)

Nillie (mini)

Bouwer : John's Jerkbait

Lengte : 11,5 cm

Gewicht : 60 gram

Materiaal : Hout

Diepgang : 20 cm tot 125 cm

Advies dregmaat : Gamakatsu maat 1

Advies onderlijn : 40 lb Titanium

Verkrijgbaarheid : www.johnsjerkbaits.nl
       

De Nillie (mini) van bouwer John's Jerkbait is een strak afgewerkte glyder met hybride trekjes. Deze jerkbait glyd mooi van links naar rechts, met af en toe een eigen wil en dan schiet die van boven naar beneden, dit maakt dit jerkbaitje juist zo aantrekkelijk.
Ik heb de zinkende versie getest van dit model, voor ondiep water geld wel dat je deze jerkbait snel moet tikken om hem op de juiste diepte te houen.

Nillie (mini)

Maar deze jerkbait vist zo makkelijk dat het geen probleem is om hem op diepte te houden, met een felle tik of korte haal slaat die al vrij makkelijk heel kort uit.
Met felle tikken of korte halen, schiet die werkelijk links en rechts zonder al teveel uitslaan. Kortom een hele felle aktie die hele harde aanbeten uit lokt.

De Nillie kan je ook met rustige lange halen vissen, de jerkbait slaat mooi uit van links naar rechts. 40 a 50 cm laten glyden met deze jerkbait is mogelijk, hoe langer de haal hoe langer de glyd.

Ook kan de Nillie gewoon binnen gespint worden, dan is de aktie links rechts hij slaat dan vrij kort uit. Dat ligt ook aan de snelheid van binnen draaien, maar een hele leuke aktie als al de andere manieren niet werken.

Snoek op de Nillie

Wederom een top jerkbait van John's Jerkbaits, die zeker niet in je collectie mag ontbreken. Prijs en kwaliteit staan uitstekend tegenover mekaar.
Deze jerkbait is ook zeker een aanrader voor de beginnende jerkbait visser, omdat die zo simpel te vissen is en zeker zijn vissen gaat opleveren in de loop der tijd. Tijdens de test sessie heb ik er zelf 4 vissen opgevangen en nog eens 4 op gelost. Groet John

30 Mei, 2010 Toegevoegd door John