www.viswereld.nl

Voor en Door vissers

NK - HotShot

hotshot snoek

Vandaag een nieuw aasje mogen testen van NK Baits, echt testen dus is nog in de testfase. Maar voor de liefhebbers of de nieuwschierige onder ons de "HotShot"

Hier bj een een filmpje van de aktie van het aasje. Klik hier voor een filmpje van de HotShot


Zondag 21-09-2008
Vandaag gingen Grietha en Jefrrey foto's maken hier in een park.
En daar zijn ook vele waterpartijen en ook nieuwbouw wijken, voor mij de mooie mogenlijkheid om de HotShot aan een tweede test te opnderwerpen.

Na even in het park te hebben gegooid, was ik het daar heel snel zat het water was zo helder dat het niet leuk vissen was. Dus snel de woonwijk al vrij snel weet ik een mooie 40er te haken op de HotShot snel onthaken en verder gaan is het motto nu.

Al snel kom ik op een stuk waar ik, Grietha en Ies al meerdere keren een beste snoek hebben gemist, zoals altijd op die plek 3 a 4 worpen langs de wilgenboom en meestal is het de 5de worp raak en zo ook nu. Een flauwe aanbeet en ik heb hem en blijft hangen een mooie 71er volop de HotShot snel 2 tal foto's landen onthaken en we kunnen weer verder.

Een paar waters worden nog afgevist, geen aanbeten meer gehad dus loop op mn gemak terug naar de parkeerplaats Grietha en Jeffrey staan ondertussen al te wachten. We roken even op ons gemak een peukje Nick word even gebeld met de uitslag van het testen en de nodige tips worden door gegeven kwa veranderingen/verbeteringen voor de jerk.

Maar de HotShot top jerkje :

Als je hem langzaam tikt glijd die mooi van links naar rechts, dan heb je toch een uitslag van 60 a 70 cm Tik je hem iets vlugger dan wil die nogal eens schuin omhoog komen en schuin naar beneden duiken, en dan glijd die heel kort 10 a 20cm is de max dan. De 40er heb ik met snel jerken gevangen, de 70er met heel traag tikken.

20 September, 2008 Toegevoegd door de Webmaster