www.viswereld.nl

Voor en Door vissers

Sybe Baits - Gill Glide

Gill glide

Bouwer : Sybe Mellema

Lengte : 11,5 cm
Gewicht : 57 gram
Type : Glyder
Materiaal : Kunststof
Laklaag : Goed
Diepgang : 50cm tot 150cm
Advies dregmaat :
Maat 1 Gamakatsu Treble 13
Advies onderlijn : 40lb Titanium onderlijn bij een lengte van 35cm.
Verkrijgbaar via : Klik hier om een bestelling te plaatsen


       

De Gill Glide een simpel te vissen glyder van Sybe Baits, wel een jerkbait waar je even aan moet wennen.
Als je de eerste keer met de Gill Glide vist zal het je opvallen dat deze jerkbait heel fel uitslaat van links naar rechts. Deze bait leent zich echt goed voor de snelle visserij, met korte felle tikken kan deze jerkbait zeer rap binnen gevist worden de aanbeten zullen dan ook hard zijn die je krijgt.

Met rustige korte tikken slaat deze jerkbait iets verder uit, en met een rust moment zinkt die rustig met een mooie wobbel naar beneden. Waar wel rekening mee gehouden moet worden, als je deze bait met rustige korte halen / tikken vist is dat je de tik of de haal niet te lang maakt. De Gill Glide slaat dan net iets te ver door, waar door de staart dreg om de onderlijn of spinstang zal slaan.

Gill Glide

Ook kan deze jerkbait worden binnen gespint dan slaat die mooi uit van links naar rechts, zelfs tijdens het binnen spinnen zit er een mooie kanteling in de aktie. Persoonlijk vind ik bij deze jerkbait het binnen spinnen de beste visserij voor deze jerkbait, maar voor de snelle visser vol staat bovenstaande visserij met felle tikken.

De Gill Glide leuke jerkbait voor de beginnende jerkbait visser, prijs en kwaliteit zijn gewoon goed.

Groet John

7 Oktober, 2010 Toegevoegd door de Webmaster