Angling Direct Utrecht is OPEN!

JOUW NIEUWE HENGELSPORTZAAK IN UTRECHT! Nog een nachtje slapen, en dan gaat het eindelijk gebeuren: de feestelijke opening van Angling…

JOUW NIEUWE HENGELSPORTZAAK IN UTRECHT!

Nog een nachtje slapen, en dan gaat het eindelijk gebeuren: de feestelijke opening van Angling Direct Utrecht! Op zaterdag 8 en zondag 9 juni openen wij op grootse wijze onze deuren aan de Oregondreef 29-31 in Utrecht, en jij bent van harte welkom! Storemanager John Huussen en zijn mensen staan deze dagen voor je klaar om je de wereld van Angling Direct te laten ervaren: de wereld van topmerken in alle visdisciplines, de beste service en de scherpste aanbiedingen! Dus zet je wekker, blok je agenda en zorg dat je erbij bent! Verschillende topvissers staan deze dagen klaar om al jouw prangende vragen te beantwoorden, en we hebben deze dagen aanbiedingen die je gewoonweg niet mag missen!

ALTIJD DE BESTE PRIJS!

Bij Angling Direct bieden we met onze Price Checker altijd de laagsteprijsgarantie! Zie je een artikel ergens goedkoper? Dan passen wij de prijs meteen aan! Zo betaal je nooit teveel bij Angling Direct! En dat is niet het enige pluspunt van Angling Direct! Zo zijn we zeven dagen per week geopend, dus je grijpt nooit mis wanneer je ineens een spontane visdag hebt. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan kakelvers aas zoals wormen, maden etcetera, zodat je altijd met het best mogelijke natuurlijk aas kunt vissen. Daarnaast voeren wij uitsluitend de allerbeste merken voor zowel het karpervisser, roofvissen en witvissen!

Daarom ga je naar Angling Direct!

WEES WELKOM OP ONZE FEESTELIJKE OPENING!

Wanneer? Zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024

Waar? Angling Direct Utrecht, Oregondreef 29-31 3565 BE Utrecht klik hier voor de route

Openingstijden zaterdag: 0800H tot 1800H zondag 1000H tot 1500H

Contact: John Huussen (Storemanager) +31651520870

Parkeren: ruim parkeergelegenheid nabij, enkele eigen parkeerplaatsen voor de winkel.

Social media: Facebook Angling Direct Utrecht, Instagram @anglingdirectutrecht

Klik hier om deel te nemen aan het event!

Tot zaterdag 8 en zondag 9 juni!

Home

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie