Winkelinterieur met kampeerspullen. Grote tekst: "Grand Opening Utrecht, zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024". Promotieaanbieding van 10% korting op alle artikelen. MYAD-leden ontvangen bij aankoop een e-voucher van € 5.

Angling Direct Utrecht grootse opening!

ANGLING DIRECT OPENT ZIJN DEUREN IN UTRECHT! Op zaterdag 8 en zondag 9 juni opent de eerste vestiging van Angling…

ANGLING DIRECT OPENT ZIJN DEUREN IN UTRECHT!

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni opent de eerste vestiging van Angling Direct zijn deuren aan de Oregondreef 29-31 in Utrecht! En dat zal niet ongemerkt voorbijgaan! Want we pakken tijdens onze feestelijke opening flink uit met mooie aanbiedingen, verschillende aanwezige topvissers uit alle disciplines en GRATIS goodiebags voor de eerste 100 klanten die meer dan €20,- uitgeven in de winkel! Kortom: hier wil je beslist bij zijn!

Ontmoet de sterren!

FLINKE KORTING!

Daarnaast bieden we tijdens de openingsdagen 10% korting op het gehele assortiment, en maar liefst 25% korting op geselecteerde Advanta artikelen (alleen tijdens de open dagen)! Zegt het dus voort, en kom gezellig met familie of vismaten naar onze feestelijke opening, en maak kennis met het meest uitgebreide assortiment van Nederland voor alle mogelijke visserijen. Maak een praatje met de aanwezige experts en leer van hun kennis! Daarnaast is er deze dagen de gelegenheid om lid te worden van de MyAD community. Dit levert je bij elke aankoop een e-voucher van 5€ op, en is helemaal gratis! Als MyAD-member word je lid van een actieve community vol tips & tricks, waardevolle informatie en eersteklas content, en profiteer je altijd van de beste aanbiedingen bij Angling Direct!

Kortom: we heten je van harte welkom tijdens onze feestelijke opening op zaterdag 8 en 9 juni in Utrecht! Alvast een beetje in de stemming komen? Meld je dan snel aan bij het Facebook Event!

Tot 8 en 9 juni!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie