www.viswereld.nl

Voor en Door vissers

Zondag 6-12-2009

snoek

Vandaag zijn we gaan vissen met Jan. Na vanmorgen eerst een paar bakkies te hebben gedaan zijn we op weg gegaan naar de visstek. Daar aangekomen was het al licht en de voorspelde regen was er nog niet. Er stond wel al een flinke wind.

Na ons opgetuigd te hebben zijn we op zoek gegaan naar de snoek. John had al bij de 5e worp een misser. Dat beloofde wat dacht hij, maar helaas bleek het anders te zijn. De rest van het water zagen we helemaal niets meer. Na nog een ander stuk te hebben afgevist zonder iets te vangen of te zien zijn kwamen we bij visrijk water aan.
 
 
 

John ving kort na elkaar al 2 snoeken op het ratje. Ze waren 53cm en 57cm groot. Hierna kon Jan roepen dat hij een hanger had. Een mooie snoek van 76cm had het kunstaas gepakt.

Snoek 74cm

Hierna zou het mijn tijd moeten worden, maar helaas. Ik lostte een mooie snoek op de streamer. Ondertussen pakte John zijn derde vis.

snoek 65cm

En kort daarna pakte John weer een snoekje van een cm of 40 cm pakte het ratje weer. Dit was nummer 4. Jan mocht vervolgens ook zijn 2e snoek landen. Een cm of 50 was deze. Daarna was het eindelijk mijn beurt.
Ik had de mini darter maar aan de speld gehagen en bij de eerste worp had ik een hanger. Een snoekje van 53 cm pakte hem. Hierna zijn we richting auto gegaan maar ondertussen wel water afgevist. Ik had nog een misser en Jan een volger. Bij de auto was het tijd voor de innerlijke mens.
Doordat we zo lekker bezig waren geweest hadden we geen koffie pauze gehad dus de lunch(erwtensoep) en het ontbijt (brood) ging er goed in. Hierna wilden we eigenlijk verder vissen maar een blik op de buienradar deed ons maar besluiten om te stoppen. Droog zou het de eerste uren niet worden.

7 December, 2009 Toegevoegd door de Webmaster