www.viswereld.nl

Voor en Door vissers

Zaterdag 27-02-2010

snoek

Vandaag weekend, dus gaat er gevist worden.

Jan was er ook wel weer eens aan toe na al die maanden niet vissen, dus die was ook ruim op tijd bij ons. Eerst even een bakkie doen en vervolgens op weg naar de plek waar het zou moeten gebeuren.

John had gisteravond al zorgvuldig aas uitgezocht aangezien hij op dit moment even niet met een roze Druppel kan vissen.

Onderweg naar de stek horen we het weerbericht die ons meedeelt dat het een droge dag wordt. Ik zet de ruitenwissers maar aan aangezien het bij ons toch echt regent.

Op de stek aangekomen is het aan kleden, hengels uit de auto en aas aan de speld en het vissen kan beginnen. John begint vandaag wat stroef.
       

Pas na enkele meters te hebben afgevist had hij de eerste van vandaag op de Freestyler. Een snoek van 62cm pakte hem terwijl het aas het wateroppervlak raakte.

Freestijler

Vervolgens vissen we door en terwijl ik een snoek probeer te vangen, maar mis, heeft John de 2e voor vandaag al te pakken. 58cm groot. En pal erna heeft John de derde van vandaag. Het is weer feest voor hem 61cm.

IMG_1358 (151K)

Ik heb vandaag alleen maar missers en lossers. John heeft 3 hangers ik 2 missers en 2 lossers.

Jan zit al helemaal zonder, die heeft nog helemaal niets gezien.

Ondertussen wordt het nog steeds niet droog en we besluiten maar een warm bakkie soep te nemen en te kijken op de buienradar. De buienradar bied hoop. Het zal droog worden dus gaan we na het bakje soep doorvissen.

Terwijl ik helemaal niets meer zie pakt John achter een brug de vierde voor vandaag. Een dappere dodo van 50cm heeft de Red Head Twisterjerk gepakt.

Een eind verderop mis ik mijn vijfde aanbeet....

Jan heeft eindelijk actie, hij heeft de Iggie Rat er aan gehangen. Maar bij een misser blijft het.

Ach en zo hebben we vandaag weer lekker gevist (Jan en ik) en John heeft lekker gevangen.

Groetjes Grietha

27 Februari, 2010 Toegevoegd door de Webmaster